Twoja przeglądarka jest przestarzała! Najnowszą wersje możesz pobrać tu
Chleb z prażonymi pestkami dyni
Chleb z prażonymi pestkami dyni
Chleb z prażonymi pestkami dyni

Chleb mieszany na zakwasach żytnim i pszennym, o unikalnym aromacie i smaku dzięki zastosowaniu zaparzanej mąki żytniej. Stanowi świetne źródło witamin z grupy B, a także witamin A,K, C oraz E. Dodatkowo ma w swoim składzie cenne minerały, takie jak cynk, wapń, żelazo, magnez, fosfor czy potas. Zdrowy, a przede wszystkim pyszny i chrupiący.

340 gramów

Mąka pszenna typ 750, mąka żytnia typ 720, zakwas pszenny (woda + mąka), zakwas żytni (woda + mąka), zaparzana mąka żytnia, dynia prażona, słód jęczmienny, słód miodowy, drożdże, sól, woda.

SKŁADNIKI

Składniki w 100g
wartość energrtyczna (kcal) 289
tłuszcz 6,4
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,61
węglowodany 45,5
w tym cukry 2,9
błonnik 4,9
białko 8,2
sól 1,4

Inne produkty