Twoja przeglądarka jest przestarzała! Najnowszą wersje możesz pobrać tu
Chleb razowy z jabłkiem i miodem bez drożdży
Chleb razowy z jabłkiem i miodem bez drożdży
Chleb razowy z jabłkiem i miodem bez drożdży

Chleb na naszym własnym zakwasie, wytworzony z wielu rodzajów mąk gruboziarnistych. Dzięki wykorzystaniu procesu zaparzania części mąki żytniej użytej do produkcji tego chleba, jest on łatwiej przyswajalny, dłużej pozostaje świeży i aromatyczny. Jego walory smakowe i zdrowotne podnoszą jabłka i miód.

Mąka żytnia 720, mąka żytnia razowa 2000, mąka żytnia 1150, mąką pszenna 750, mąka żytnia słodowana, jabłka, woda, miód, sól, sezam.

SKŁADNIKI

Składniki w 100g
wartość energrtyczna (kcal) 235
tłuszcz 0,9
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,03
węglowodany 49,7
w tym cukry 3
błonnik 4
białko 4,7
sól 1,2

Inne produkty