Twoja przeglądarka jest przestarzała! Najnowszą wersje możesz pobrać tu
Razowy
Razowy
Razowy

Dzięki zastosowaniu pełnoziarnistej mąki żytniej chleb jest bogaty w wartościowe składniki odżywcze i stanowi zdrową podstawę diety. Zawarty w nim błonnik utrzymuje dłużej uczucie sytości i pomaga utrzymać prawidłową wagę ciała. Powstały na naturalnym zakwasie opartym od rodzinną tradycję dłużej zachowuje świeżość.

400 g (0,40 kg)

Mąka żytnia razowa 2000, mąka żytnia 1150, żyto płatkowane, zakwas żytni (mąka żytnia 720, woda), zakwas pszenny (mąka pszenna, woda), olej, drożdże piekarskie, woda,sól.

SKŁADNIKI

Składniki w 100g
wartość energrtyczna (kcal) 274
tłuszcz 2,7
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,89
węglowodany 53,5
w tym cukry 11,6
błonnik 4,6
białko 5,6
sól 1,3

Inne produkty