Twoja przeglądarka jest przestarzała! Najnowszą wersje możesz pobrać tu
Czekolada ruby z owocami liofilizowanymi
Czekolada ruby z owocami liofilizowanymi

Czekolada ruby (różowa czekolada), inaczej rubinowa czekolada to swoisty fenomen zarówno pod względem wyglądu jak i smaku. Swój kolor zawdzięcza wyłącznie naturalnym składnikom. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów. Ma kremowy smak podkreślony kwaskowatą owocową nutą, który dodatkowo podkreślają  liofilizowane owoce.  Jak każda prawdziwa czekolada powstaje z ziaren kakaowca. Jednak cała tajemnica tkwi w nowatorskim, opatentowanym niedawno, bo dopiero w 2017 roku sposobie przetwarzania nasion  tej rośliny.  

100 g

miazga kakaowa, cukier, mleko pełne w proszku, mleko odtłuszczone w proszku, tłuszcz kakaowy, liofilizowane owoce, kwas cytrynowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy, bez sztucznych barwników
produkt może zawierać mleko, orzechy, jaja, soję, sezam

Inne produkty